Sports Events & Facility Management
Sports Events & Facility Management
Sports Events & Facility Management
partners Partner Holland Sports & Industry Partner Holland Sports & Industry Partner Holland Sports & Industry Partner Holland Sports & Industry

Participating
companies
Full Profile WeDoWow
Lent
WeDoWow

WeDoWow: het multimediale projectbureau voor nieuwe media en innovatieve technologieën biedt uitgebreide diensten op het gebied van digitale communicatie. Met frisse blik en bevlogen instelling ontwikkelen we samen met onze opdrachtgevers interactieve concepten, applicaties en installaties.

WeDoWow biedt creatieve input, multimediale technologie en strategisch advies om uw boodschap om te zetten naar een al dan niet interactieve beleving. Hiervoor zetten we creatieve, spannende en uitdagende multimediale technische toepassingen in. We creeren zo “immersive experiences”: onderdompelende digitale ervaringen voor fysieke omgevingen.

WeDoWow verzorgt het volledige traject: van overleg, ontwerp, usability testing, grafisch ontwerp tot de technische realisatie en implementatie van nieuwe media oplossingen. Onze werkwijze rust op drie pijlers: CreativiteitTechnologie & StrategieWeDoWow heeft de relevante kennis van hardware en software in huis om maatwerk installaties te bouwen, de creatieve touch die nodig is om de juiste vorm te kiezen en de strategische kennis om het juiste advies te geven welke richting en welke vorm voor welke doelgroep geschikt is. Door iedere boodschap te voorzien van de juiste beleving bereiken we voor onze opdrachtgevers het optimale resultaat. Dat maakt WeDoWow de ideale partner voor de uitvoering van belevingscommunicatie nieuwe stijl!

Bij WeDoWow zit veel ervaring op gebied van technologie, creativiteit, internet, marketing en communicatie. We werken met een vast team van multimedia professionals en een vast netwerk van partnerbedrijven; elk van hen specialisten in hun vakgebied.

Samen op weg naar een dynamische en interactieve toekomst!Contact: Cis van Beers
cis@wedowow.nl

Are you representing a private company, sports or government organization and are you looking for state-of-the-art knowledge, products, services or projects in the field of sports, this is where you will find it!