partners Partner Holland Sports & Industry Partner Holland Sports & Industry Partner Holland Sports & Industry Partner Holland Sports & Industry

Participating
companies
Events & Missions

Sportmissie naar China (Chongqing & Fuzhou), 17 – 27 april 2016

 Van 17 t/m 27 april organiseert Orange Sports Forum in nauwe samenwerking met Titan Media, de Nederlandse ambassade in Beijing en het Nederlandse Consulaat-Generaal in Chongqing een missie naar China. In China wordt momenteel veel geïnvesteerd in sport, waaronder voetbal. Daarnaast host Beijing in 2022 de Olympische Winterspelen. Zodoende liggen er op termijn veel kansen voor Nederlandse bedrijven.

Het programma bestaat uit twee onderdelen. Er worden twee steden bezocht, Chongqing en Fuzhou. In de laatstgenoemde stad wordt tevens van 22 – 25 april de 34ste ‘China International Sporting Goods Show’ gehouden. Voor deze beurs zal een gezamenlijke beursinzending worden georganiseerd.

.
Het programma in Chongqing is gebaseerd op een factfinding missie en richt zich op twee concrete voorstellen. Ten eerste een sportpark in Chongqing in combinatie met een businesshub van OSF in Chongqing. Hieromtrent worden meetings georganiseerd met Chongqing Xiyong. Dit is een gebied in Chongqing wat volop in ontwikkeling is en als toegangspoort wordt gezien naar China. Dit is onder andere het gebied waar ook de directe spoorverbinding tussen Rotterdam en Chongqing eindigt en wat tevens de ideale locatie is voor een sportpark. Dit gebied biedt vele voordelen, waaronder een ‘free-trade area’. Ten tweede wordt gedurende het bezoek een China Sports Day georganiseerd, met onder andere thema’s als: ‘Science Change Sports’ en ‘China Netherlands Sports Summit Forum’. Hierbij zullen enkele grote Chinese sportbedrijven aanwezig zijn.  

Het programma in Fuzhou zal voornamelijk bestaan uit het bezoeken van de beurs en side-events. Daarnaast worden er enkele bedrijfsbezoeken georganiseerd en is er vanzelfsprekend de mogelijkheid voor individuele afspraken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de contactpagina.

Het reisschema voor de missie is als volgt:

·         17 april: Vlucht Amsterdam – Chongqing

·         18 april: Aankomst Chongqing

·         21 april: Vertrek vanuit Chongqing naar Fuzhou

·         26 april: Vlucht Fuzhou – Amsterdam

·         27 april: Aankomst Amsterdam

.
Kosten
De kosten voor de missie bedragen €2.250,- per deelnemer. Het is mogelijk om een missievoucher ter waarde van €1.500,- aan te vragen voor deze missie. Bij dit bedrag zit tevens beursdeelname en standruimte voor de China International Sporting Goods Show inbegrepen.

De kosten voor reis- en verblijf tijdens deze missie, worden geschat op €2.000,- per persoon. Het is mogelijk om een gezamenlijke offerte op te vragen voor reis- en verblijfkosten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de contactpagina. 
Archive >>

Are you representing a private company, sports or government organization and are you looking for state-of-the-art knowledge, products, services or projects in the field of sports, this is where you will find it!